Ønsker du mere kontakt til dit følelsesliv?

Emotional Yoga er en flydende dans med følelser 
og der opstår mulighed for dyb tranformationYoga Retreat Inspire
     by/Majbritt Cristel Kiss

 

Ønsker du mere kontakt til dit følelsesliv?

Emotional Yoga er en flydende dans med følelser, hvor vi nænsomt 
nærmer os den indre verden og der opstår mulighed for dyb transformation


 
 

Yoga & Detox i Granada, Andalusien

24. - 30. januar 2018 
20. - 26. maj 2018

Start året med et Yoga & Detox retreat i Granada i Andalusiens smukke bjerge. Eller gør noget for dig selv inden sommeren sætter ind i maj måned. Vi skal fokusere på, at du kommer helt ned i gear, får renset ud og mærket dig selv. Det gør vi med daglig emotional yoga og lækker vegansk mad tilberedt af vores dygtige erfarne kok Henrik, som bruger de bedste råvarer, overvejende økologisk og lokalt med inspiration fra både middelhavsregionen og det nordiske køkken.

.


Yogaundervisningen foregår på det luksuriøse refugie ”Jardín de los limones” (Citronhaven), som ligger i en stor citrus- og frugtplantage omgivet af 150 år gamle oliventræer og med udsigt over bjergene. Vi bor på enten selve refugiet eller i det charmerende hus, El Limón, som ligger 2 km. fra hinanden (indlogeringen foregår efter først til mølle-princippet).
Inkluderet er yogaundervisning, alle måltider, fly t/r., overnatning på dobbeltværelse, kørsel t/r til de arabiske bade i Granada, transport t/r fra lufthavnen og mellem de to huse. Husene er ejet af parret Henrik Vilain fra Danmark og Ingo Schauser fra Spanien/Tyskland. Læs mere om Garden of Lemons.

OBS. Enkeltværelse kan tilkøbes!

.

.

Yoga stimulerer fysisk dine muskler, sener, bindevæv og indre organer til at afgive affaldstoffer og øvelserne giver kroppen et forfriskende indre brusebad. Lever og nyre bliver masseret indefra og frigør åndedrættet, så du ånder i bund og øger åndedrættets udrensende funktion. Udrensningen gavner stofskiftet og fordøjelsen, og huden kommer til at stråle. Yoga virker derfor stimulerende og befriende på krop og sind. Du vil blive præsenteret for forskellige vejrtrækningsøvelser, visualiseringer og meditationer, for at åbne hjertet og få bedre kontakt til følelsernes sprog. På et dybere plan løsner yoga gamle blokeringer og gør dig i stand til at give slip på det, du ikke længere har brug for.

.

.

I kombinationen med plantebaseret kost er du sikker på en dyb udrensende effekt.

Når man ernærer sig med plantebaseret vegansk kost, så stiger kroppens forbrænding og udrensningsprocessen sættes i gang. Det vil sige du hjælper kroppen med at skille sig af med ophobede affaldsstoffer og skabe en bedre syre-base balance, forbedre fordøjelsen, afhjælpe evt. sygdom og hjælpe kroppens evne til at kunne opretholde 

en optimal sundhed i dagligdagen.

Pris samlet pakkerejse ca. 9650 - 10.650 kr 
(afhænger af bookings tidspunkt)